AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar ve sis görmek

Kahve falında kar ve sis görmek

Kahve falında kar ve sis görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kar ve sis gördüyseniz:

  • Hasta ziyaretleri gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Kahve falında kar ve sis görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına delalet eder.

Kahve falında kar sis görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine yorulur.

Kahve falında beyaz sis görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duman sis görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, tecrübelerini aktaracağına yorulur.

Kahve falında yoğun sis görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sisli yolda araba sürmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında sisli hava görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sis duman görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir