AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sedyede görmek

Kahve falında birini sedyede görmek

Kahve falında birini sedyede görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, parasının ve canın güvende olacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini sedyede gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Kahve falında sedyeden düşmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında sedyede birini görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendini sedyede görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Kahve falında sedyede olmak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, gelirinin eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini sedyede görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, maddi varlığının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesini sedyede görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü sedyede görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında sedye taşımak sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir