AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini sedyede görmek

Kahve falında annesini sedyede görmek

Kahve falında annesini sedyede görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, uzun yıllar yaşayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Kahve falında annesini sedyede gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Kahve falında annesini sedyede görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sedyede birini görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini sedyede görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında sedye taşımak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü sedyede görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sedyede görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında sedyeden düşmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sedye görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir