AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedyede birini görmek

Kahve falında sedyede birini görmek

Kahve falında sedyede birini görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında sedyede birini gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemelisiniz.

Kahve falında sedyeden düşmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü sedyede görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında birini sedyede görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında hasta sedyesi görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok büyük ses getireceğine inanılır.

Kahve falında boş sedye görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sedyede olmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sedyede hasta görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını sedyede görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir