AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü sedyede görmek

Kahve falında ölüyü sedyede görmek

Kahve falında ölüyü sedyede görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, sevgi göreceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü sedyede gördüyseniz:

  • Kazanç konularında planlanmış değişik düşüncelere sahipsiniz.

Kahve falında ölüyü sedyede görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını sedyede görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sedye taşımak amaçlarına nail olacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sedyede olmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birini sedyede görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, işlerin yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta sedyesi görmek beklentilerine ulaşacağına, bir beladan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sedye görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine inanılır.

Kahve falında sedyede birini görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir