AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedyeden düşmek

Kahve falında sedyeden düşmek

Kahve falında sedyeden düşmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sedyeden düşmek gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Kahve falında sedyeden düşmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sedyede hasta görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sedyede olmak birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında boş sedye görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, maddi gücünü yitireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını sedyede görmek her zaman şükür içinde olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birini sedyede görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine inanılır.

Kahve falında sedye taşımak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalettir.

Kahve falında sedye görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir