AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedye taşımak

Kahve falında sedye taşımak

Kahve falında sedye taşımak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, ele geçen parada artış olacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine delalettir.

Kahve falında sedye taşımak gördüyseniz:

  • Her olumsuzluk bir pozitivitenin doğuşunu da sağlar.

Kahve falında sedye taşımak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini sedyede görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında sedye görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını sedyede görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında birini sedyede görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sedyede olmak arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü sedyede görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini sedyede görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir