AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedyede olmak

Kahve falında sedyede olmak

Kahve falında sedyede olmak istediği makama geleceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, çektiği zorlukların biteceğine, şaşkın olacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, hak yolundan ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sedyede olmak gördüyseniz:

  • Herşeyden önce, dostluklarınızdan çok önemli faydalar sağlayabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü sedyede görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında sedyede hasta görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında sedye görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında sedyeden düşmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına işaret eder.

Kahve falında annesini sedyede görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sedyede görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sedyede olmak herkesin takdirini toplayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında boş sedye görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir