AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi sarhoş görmek

Kahve falında bir kişiyi sarhoş görmek

Kahve falında bir kişiyi sarhoş görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hayallerinin peşinden gideceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, bütçesinin genişleyeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, talihinin artacağına yorulur.

Kahve falında bir kişiyi sarhoş gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında sarhoş kişi görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kazancının eksileceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişiyi sarhoş görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, bazı ortak işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi sarhoş görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sarhoş görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi sarhoş görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına işarettir.

Kahve falında sarhoş birini görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş insanı sarhoş görmek yardımda bulunacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilini sarhoş görmek sağlık problemleri içinde olacağına, insanlara iyilik yapmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir