AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesi sarhoş görmek

Kahve falında herkesi sarhoş görmek

Kahve falında herkesi sarhoş görmek bilgilerle donanacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sağlık içinde yaşanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında herkesi sarhoş gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda alışılmadık düşüncelerinizi devreye sokmalısınız.

Kahve falında herkesi sarhoş görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında herkesi üzgün görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında herkesin önünde banyo yapmak rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında herkesi öldürdüğünü görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işarettir.

Kahve falında herkesten uzun boylu olmak yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında herkesin siyah giydiğini görmek zenginliğinin artacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında herkesle kavga etmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, çok farklı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında herkesle helalleşmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kederlerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir