AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sallamak

Kahve falında birini sallamak

Kahve falında birini sallamak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini sallamak gördüyseniz:

  • Gergin ortamların yaratacağı stres yüzünden ruhsal hayatınız oldukça dalgalanacak.

Kahve falında bıçak sallamak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında balkondan el sallamak geç de olsa huzura erileceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına işaret eder.

Kahve falında anahtar sallamak borç içinde bir yaşam süreceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye el sallamak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tesbih sallamak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeği beşikte sallamak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine el salladığını görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında ağaç sallamak bolluk ve bereket içinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir