AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak sallamak

Kahve falında bıçak sallamak

Kahve falında bıçak sallamak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında bıçak sallamak gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında bıçak sallamak etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç sallamak fakirlikten kurtulmaya, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında anahtar sallamak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bebeği kucağında sallamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine el sallamak kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işaret eder.

Kahve falında kalça sallamak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını sallamak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, saygınlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında dizinde bebek sallamak maddi olarak büyüyeceğine, kısmetsizlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir