AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih sallamak

Kahve falında tesbih sallamak

Kahve falında tesbih sallamak refaha erişileceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih sallamak gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırmalısınız.

Kahve falında tesbih sallamak kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine el sallamak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bayrak sallamak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin salladığını görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında otobüse el sallamak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında salıncak sallamak ileriye gideceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarını sallamak elde bulunan paranın tükeneceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine el sallamak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, rızkın çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir