AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini saçlı sakal görmek

Kahve falında birini saçlı sakal görmek

Kahve falında birini saçlı sakal görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, kızgınlıkların geçeceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulur.

Kahve falında birini saçlı sakal gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Kahve falında saç sakal traşı olmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun saç ve sakal görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakal ve saç kesmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında saç ve sakal traşı olmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalettir.

Kahve falında saç ve sakalını kesmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç ve sakalın beyazladığını görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini saçlı sakallı görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunların biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir