AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden kar seyretmek

Kahve falında pencereden kar seyretmek

Kahve falında pencereden kar seyretmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işarettir.

Kahve falında pencereden kar seyretmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinizi engellemeye çalışabilirler veya size karşı çıkmak konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında pencereden kar seyretmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden dışarıyı seyretmek yeni bir ortaklık kurulacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden yağmuru seyretmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında pencereden yağmur seyretmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden seyretmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kar seyretmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında camdan kar seyretmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden kar yağdığını izlemek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir