AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize çiçek atmak

Kahve falında denize çiçek atmak

Kahve falında denize çiçek atmak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize çiçek atmak gördüyseniz:

  • Gelişen olaylar karşısında şaşkınlığınızı hemen belli ediyorsunuz.

Kahve falında denize çiçek atmak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına işarettir.

Kahve falında gelin çiçeğini atmak birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında gelin çiçeği atmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında suya çiçek atmak eşi tarafından yüceltileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekli deniz görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına yorulur.

Kahve falında çiçek ve deniz görmek nasibin bollaşacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde çiçek görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayırlı yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz ve çiçekler görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir