AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasını dövmek

Kahve falında ablasını dövmek

Kahve falında ablasını dövmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ablasını dövmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizi rahatlatabilecek fırsatlara kavuşabilir, ek gelir elde etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında ablayı dövmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında abla dövmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ablasını dövmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Kahve falında ablanın kaynanasını görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında ablanın kızını görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ablasını gelin görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına inanılır.

Kahve falında abla kardeş görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında abla düğünü görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir