AnaSayfa / Genel / Kahve falında abla dövmek

Kahve falında abla dövmek

Kahve falında abla dövmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abla dövmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizde, işinizde veya sosyal hayatınızda ilerlemenizi sağlayabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında abla dövmek sıkıntısının biteceğine, bunun da fal sahibine sorun olacağına tabir olunur.

Kahve falında ablayı dövmek zenginliğe sahip olacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ablasını dövmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba ve abla görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş abla görmek kızgınlıkların geçeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abla enişte görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ablanın kanser olduğunu görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulur.

Kahve falında ablasının evlendiğini görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir