AnaSayfa / Genel / Kahve falında abla düğünü görmek

Kahve falında abla düğünü görmek

Kahve falında abla düğünü görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abla düğünü gördüyseniz:

  • Maddi, sanatsal veya romantik konular daha önceki halinden çok daha hızlı şekilde ilerlemeye başlıyor.

Kahve falında ablasının düğününü görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abla düğünü görmek hafif ve iyi hissedeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına tabir olunur.

Kahve falında ablanın kızını görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ablayı öpmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında abla ve kardeş görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin ablasını görmek manevi olarak da yıpranacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abla ve enişteyi görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ablasının kocasını görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir