AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasını gelin görmek

Kahve falında ablasını gelin görmek

Kahve falında ablasını gelin görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ablasını gelin gördüyseniz:

  • Bahsi geçen başlıklarda yanlış anlaşılmalar, iletişim problemleri, gecikmeler v.b aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında ablanın gelin olduğunu görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, zinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ablasını gelin görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ablasının gelin olduğunu görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına delalet eder.

Kahve falında abla ve enişte görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında ablanın kanser olduğunu görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ablasının öğretmen olduğunu görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abla ve kardeş görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ablasının çocuğunu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir