AnaSayfa / Genel / Kahve falında abla kardeş görmek

Kahve falında abla kardeş görmek

Kahve falında abla kardeş görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, hem itibar edineceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abla kardeş gördüyseniz:

  • Pratik yönlerinizi kullanmaya bakmalısınız.

Kahve falında kardeş abla görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abla ve kardeş görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında anne abla kardeş görmek kendi kabuğuna çekileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında abla kardeş görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine yorulur.

Kahve falında ablaya sarılıp ağlamak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ablasının sözlendiğini görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında ablasının nişanlandığını görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abla hamile görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir