AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablanın kızını görmek

Kahve falında ablanın kızını görmek

Kahve falında ablanın kızını görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, şansının da döneceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, bunalıma gireceğine işaret eder.

Kahve falında ablanın kızını gördüyseniz:

  • Evinizde veya çevrenizde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında ablanın kızı olduğunu görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ablanın kızını görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işarettir.

Kahve falında ablasının bebeğinin olduğunu görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında hamile abla görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, zamandan da kar edeceğine inanılır.

Kahve falında ablaya sarılmak yanlış yatırımlar yapılacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında abla ve eşini görmek insanlarla arasının açılacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ablayla yürümek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ablasının delirdiğini görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir