AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablayı dövmek

Kahve falında ablayı dövmek

Kahve falında ablayı dövmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ablayı dövmek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında ablayı dövmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ablasını dövmek özel hayatında mutlu olacağına, afiyete ereceğine işaret eder.

Kahve falında abla dövmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına işaret eder.

Kahve falında ablanın kaçırıldığını görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ablasını ölmüş görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında ablayı gelinlikle görmek dikkat çekeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında ablanı görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abla abi görmek büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir