AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini mini etekle görmek

Kahve falında birini mini etekle görmek

Kahve falında birini mini etekle görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, mutluluğunun daim olacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birini mini etekle gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Kahve falında kırmızı mini etek giymek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında mini etek giymek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işarettir.

Kahve falında mini etekle namaz kılmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında mavi mini etek görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, iyi ruh halinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini mini etekle görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah mini etek giymek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine inanılır.

Kahve falında mini kot etek görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında başkasını mini etekle görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir