AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi mini etek görmek

Kahve falında mavi mini etek görmek

Kahve falında mavi mini etek görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, onu borçtan kurtaracağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında mavi mini etek gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek değişikliklere izin vermemelisiniz.

Kahve falında mavi mini etek görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mini etek giymek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz mini etek giymek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, ele geçen kazancın azalacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı mini etek giymek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mini etek giymek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz mini etek görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işarettir.

Kahve falında mini etek almak kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını mini etekle görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir