AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini merdivenden atmak

Kahve falında birini merdivenden atmak

Kahve falında birini merdivenden atmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, sorunlarının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini merdivenden atmak gördüyseniz:

  • Çok yakında ortaya çıkacak ipuçları yeni uyarlamaların nasıl işe yaradığını görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kendini merdivenden atmak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, işini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini merdivenden atmak zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivene oturmak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hastalıklarını yeneceğine işaret eder.

Kahve falında emekleyerek merdiven çıkmak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine işarettir.

Kahve falında merdivenlerden koşarak kaçmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir merdivenden indiğini görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenden inmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir