AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlerden koşarak kaçmak

Kahve falında merdivenlerden koşarak kaçmak

Kahve falında merdivenlerden koşarak kaçmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden koşarak kaçmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaratabilecek plan ya da projelerle ilgilenirken dahi liderlik pozisyonunuzu korumanızda fayda var.

Kahve falında merdivenlerden koşarak kaçmak fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden koşarak kaçmak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında merdivenlerden koşarak inmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden koşarak çıkmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, verdiği sözleri tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenleri koşarak inmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiveni koşarak çıkmak ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında merdiven koşarak inmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, kalabalık günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında merdivenden koşarak indiğini görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir