AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini merdivenden atmak

Kahve falında kendini merdivenden atmak

Kahve falında kendini merdivenden atmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kendini merdivenden atmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya paylaşılan fikirler başarınızı geliştirebilir.

Kahve falında kendini merdivenden atmak işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini merdivenden atmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek merdiven çıkmak borçlarını bitireceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenleri hızla inmek onları gücendireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında döner merdiven çıkmak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işarettir.

Kahve falında cami merdiveninden çıkmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamaklarından düşmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında hızla merdivenden inmek çok güzel adımlar atılacağına, tabiatı kötü olan kişiye rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir