AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivene oturmak

Kahve falında merdivene oturmak

Kahve falında merdivene oturmak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, istihdam edeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivene oturmak gördüyseniz:

  • Mükemmelliği karşı tarafı memnun etmeyi hedeflemelisiniz.

Kahve falında merdivende oturmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven oturmak kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, kişinin esenlik bulacağına delalettir.

Kahve falında merdivenlerde oturmak bolluk ve berekete kavuşulacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında merdiven başında oturmak hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında merdivende oturduğunu görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, işlerinin ağırlaşacağına inanılır.

Kahve falında yüksek merdivende oturmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında merdivene oturmak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenin başında oturmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir