AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında bebek taşımak

Kahve falında kucağında bebek taşımak

Kahve falında kucağında bebek taşımak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine delalettir.

Kahve falında kucağında bebek taşımak gördüyseniz:

  • Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise, hata yapma olasılığınız artabilir.

Kahve falında kucağında erkek bebek taşımak büyük bir tartışma yaşayacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kucağında bebek taşımak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebeği kucağında taşımak tutulan yolun isabetli olacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kucağında köpek taşımak iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, doğru yolu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağında yük taşımak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, keyfe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında anneyi kucağında taşımak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında hasta birini kucağında taşımak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında eşini kucağında taşımak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, süzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir