AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kucağına oturtmak

Kahve falında birini kucağına oturtmak

Kahve falında birini kucağına oturtmak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, dönülmez yollara gireceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında birini kucağına oturtmak gördüyseniz:

  • Araştırmalar sonucu öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında birini kucağına oturtmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına delalettir.

Kahve falında kucağına almak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında kucağında uyumak sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, satışların düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına aldığını görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sabrını zorlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kucağında gezmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, çok büyük destek vereceğine delalettir.

Kahve falında erkek kucağında bebek görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ana kucağı görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında annenin kucağında bebek görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir