AnaSayfa / Genel / Kahve falında ana kucağı görmek

Kahve falında ana kucağı görmek

Kahve falında ana kucağı görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, kazanılan paranın artacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında ana kucağı gördüyseniz:

  • Seyahat ederken veya kısa yolculuklar esnasında etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Kahve falında ana kucağı görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına tabir olunur.

Kahve falında anadol araba görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, para sıkıntısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fatıma anamızı görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine inanılır.

Kahve falında fadime anamızı görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz anası öldürmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fatıma anamızın elini görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına yorulur.

Kahve falında anasınıfı görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında havva anamızı görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir