AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağına almak

Kahve falında kucağına almak

Kahve falında kucağına almak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağına almak gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı, bilişim, spiritüel başlıklar ya da halkla ilişkilerle ilgili işler ön plana çıkabilir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağına almak kurtuluşa kavuşacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında erkek bebek kucağa almak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu kucağına almak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kucağında kitap görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin kucağında yatmak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kucağında yastık görmek gelirinin de garanti altında olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi bebeğini kucağında görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir