AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında uyumak

Kahve falında kucağında uyumak

Kahve falında kucağında uyumak güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağında uyumak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlarınız olabilir.

Kahve falında birinin kucağında uyumak istenen herşeye kavuşulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin kucağında uyumak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin kucağında uyuduğunu görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında kucağında uyumak dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi bebeğini kucağına almak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini kucağına almak ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında kızı kucağına almak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir