AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kucağında gezmek

Kahve falında birinin kucağında gezmek

Kahve falında birinin kucağında gezmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kucağında gezmek gördüyseniz:

  • O nedenle hiçkimsenin geçmişte olduğu gibi sizin ya da ilişkilerinizin sorunlarına ayırabilecek zamanı olmayabilir.

Kahve falında birinin kucağında gezmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek gezdirmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, işlerinde bereket olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kucağına almak sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında kucağında bebek olan kadın görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebek kucağa almak toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucağa almak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin kucağında bebek görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağında yük taşımak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir