AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kucağında bebek görmek

Kahve falında erkek kucağında bebek görmek

Kahve falında erkek kucağında bebek görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, rahat bir nefes alınacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında erkek kucağında bebek gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebeği kucağına almak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kucağında erkek bebek uyutmak yanlış bir karar verileceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebek kucağında görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek kucağında bebek görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında kucağına erkek bebek almak çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek kucağına almak işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebeğini kucağına almak önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, yapacağı planların altüst olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin kucağında bebek görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir