AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kör olduğunu görmek

Kahve falında ölünün kör olduğunu görmek

Kahve falında ölünün kör olduğunu görmek sağlık ve şifa bulacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, keyifli hale geleceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonlanmalar ya da sonuçlanmalar yaşanabilir.

Kahve falında ölü birini kör görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü kör görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün kör olduğunu görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisini kör görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bir başkasının kör olduğunu görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kör yaşlı adam görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini kör görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşını kör görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir