AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kör görmek

Kahve falında birini kör görmek

Kahve falında birini kör görmek bahtının güzelleşeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında birini kör gördüyseniz:

  • Bazı komplikasyonların kendi kendine iyileşmesi için dua etmek yerine, bir şeyler yapmanız ya da önemsiz şeyleri tamamen göz ardı etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında gözleri kör olmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birinin kör olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya tabir olunur.

Kahve falında kör koyun görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza delalet eder.

Kahve falında gözü kör adam görmek çevresinin genişleyeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarı kör olmak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu kör görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında kör kedi görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına delalet eder.

Kahve falında kör bebek görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir