AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarı kör olmak

Kahve falında yarı kör olmak

Kahve falında yarı kör olmak hak yolunu tutacağına, istenmeyen olayların olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, kafasına göre birini bulacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, kırgınların barışacağına inanılır.

Kahve falında yarı kör olmak gördüyseniz:

  • Risk almamalısınız.

Kahve falında yarı kör olmak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Kahve falında yarı pişmiş et görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göklerin yarıldığını görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağının yarıldığını görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında denizi yarıp geçmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında dilin yarıldığını görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasının yarılmasını görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişin yarısının kırıldığını görmek övgü dolu sözler işiteceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir