AnaSayfa / Genel / Kahve falında koklayarak öpmek

Kahve falında koklayarak öpmek

Kahve falında koklayarak öpmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, iyileşeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, sağlık içinde yaşanacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koklayarak öpmek gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında koklayarak öpmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında birini koklayarak öpmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına tabir olunur.

Kahve falında ayağın koktuğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ ayağının koktuğunu görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ayaklarının koktuğunu görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında çoraplarının koktuğunu görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Kahve falında kokmuş cesetler görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sarımsak koktuğunu görmek büyük savaşların yaşanacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir