AnaSayfa / Genel / Kahve falında kok kömür görmek

Kahve falında kok kömür görmek

Kahve falında kok kömür görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, hayatın düzene gireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kok kömür gördüyseniz:

  • Belli konularda ön fikirli olmamakta fayda var.

Kahve falında kok kömür görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına inanılır.

Kahve falında kok kömürü görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında kokmuş çorap görmek fırsatların elden kaçırılacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında çoraplarının koktuğunu görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının koklandığını görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kokmuş cenaze görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü ve kokmuş balık görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini koklayarak öpmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir