AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kılıçla mak

Kahve falında birini kılıçla mak

Kahve falında birini kılıçla mak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, aileden ayrı kalınacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında birini kılıçla mak gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi duygusal hayatınıza da yansıyacak.

Kahve falında tarihi kılıç görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kılıçla yılan öldürmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına delalettir.

Kahve falında kılıçdaroğlu görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıcını görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç yaptırmak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçlı asker görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıçla öldürmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kılıç sahibi olmak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir