AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıcını görmek

Kahve falında kılıcını görmek

Kahve falında kılıcını görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, sevinileceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıcını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içerikli ilişkilerinizde ikilemler ya da çelişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında birinden kılıç almak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kılıç görmek güzel davetler alacağına, evlatlarından memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında eğri kılıç görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalettir.

Kahve falında kılıçla adam öldürmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına delalettir.

Kahve falında kılıç bilemek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıç seçmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı kılıç görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kılıç yarası görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir