AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç yaptırmak

Kahve falında kılıç yaptırmak

Kahve falında kılıç yaptırmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, gitmediği yerlere gideceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Kahve falında kılıç yaptırmak gördüyseniz:

  • Hayır, tutkularınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Kahve falında elinde kılıç tutmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kılıçla görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, işe gösterilen ilginin artacağına işarettir.

Kahve falında kılıç takmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla insan kesmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında oyuncak kılıç görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paşa kılıcı görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalettir.

Kahve falında altın kılıç görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir