AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla öldürmek

Kahve falında kılıçla öldürmek

Kahve falında kılıçla öldürmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, bunun farkına varacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında kılıçla öldürmek gördüyseniz:

  • Eski meslektaşlarla veya geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında kılıçla adam öldürmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini kılıçla öldürmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla yılan öldürmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kılıçla öldüğünü görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla düşman öldürmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kılıçla ölmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla insan öldürmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla öldürmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir