AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçlı asker görmek

Kahve falında kılıçlı asker görmek

Kahve falında kılıçlı asker görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, her zaman çok üzgün olacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, yeni bir işe girileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında kılıçlı asker gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan önce, maksimum yarar sağlamanın yollarını bulmalısınız.

Kahve falında kılıç asker görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçlı asker görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birine kılıç saplamak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kılıç balığı tutmak ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kılıç görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği almak birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına yorulur.

Kahve falında mavi kılıç görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında at ve kılıç görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir