AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç sahibi olmak

Kahve falında kılıç sahibi olmak

Kahve falında kılıç sahibi olmak ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, gözden düşeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, işlerin eski haline döneceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıç sahibi olmak gördüyseniz:

  • İşbirlikleriniz ya da ortaklıklarınızla bağlantılı ani olaylar veya vergiler, komisyonlar, nafaka ya da miras başlıklı konular dikkat gerektirebilir.

Kahve falında kılıç sahibi olmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işarettir.

Kahve falında at ve kılıç görmek rütbesinin yükseleceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında eğri kılıç görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında kemal kılıçdaroğluunu görmek yükünün hafifleyeceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kılıçla kesildiğini görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçdaroğlu görmek güvensizliğini yeneceğine, mal ve mülk sahibi olmaya yorulur.

Kahve falında kılıç satın almak iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kılıç kullanmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir