AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini keserken görmek

Kahve falında birini keserken görmek

Kahve falında birini keserken görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hastalıkların biteceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini keserken gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek birşeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında birini boğazından keserek öldürmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini keserken görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini saç keserken görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının saçını keserken görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına delalettir.

Kahve falında birinin boğazını keserek öldürmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını saç keserken görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini et keserken görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını keserken görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir