AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını keserken görmek

Kahve falında saçlarını keserken görmek

Kahve falında saçlarını keserken görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını keserken gördüyseniz:

  • Sır tutmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında saçını keserken görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini saç keserken görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını keserken görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını keserken görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında saç keserken görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını keserken görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine delalettir.

Kahve falında birini saç keserken görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını saç keserken görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir