AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını keserken görmek

Kahve falında başkasının saçını keserken görmek

Kahve falında başkasının saçını keserken görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, şöhretli biri olunacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının saçını keserken gördüyseniz:

  • Ufak tefek engeller nedeniyle demoralize olabilir veya bazı konularda soğuma yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kendi saçını keserken görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında saç keserken görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine işarettir.

Kahve falında saçını keserken görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını saç keserken görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarını keserken görmek böyle işlere kalkışacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında kendini saç keserken görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını keserken görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca delalettir.

Kahve falında birini saç keserken görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir